Tuplavasat nuolukivellä, vielä ovat pieniä.

Vaikka kokoontumis rajoitukset ovat päillä ja Akkojen kevään tapahtumat peruuntuneet ei harrastaminen lopu. Kalastuskausi on parhaimmillaan ja kalansaaliit ovat olleet hyviä. Myös riistanhoitotyötä tehdään, nuolukivet ja riistakamerat on viety paikoilleen ja mikä sen mukavampaa kuin seurata kameran välityksellä hirvenvasojen kehittymistä. Myös riistapellot on kynnetty ja kylvöt edessä. Vaikka metsästyskaverit nauttivat aurinkoisista päivistä ei niidenkään kunto saa päästää rapistumaan. Ampumataitoa tulee myös ylläpitää aktiivisesti, jotta kauden alussa on riittävästi harjoitusta takana onnistuneen riistalaukauksen takaamiseksi. Ei meitä yksi tauti taltuta! Akat harrastavat omilla tahoillaan, kunnes jälleen saamme tavata – sitä malttamattomana odotellessa.

Ahti on suonut Akoille mahtavat kalasaaliit